Nissan GT-R – Pachfurth

56 990 Ft118 990 Ft

 

Nissan GT-R – A Szuperszörny

A Nissan GT-R nem csupán egy autó. Ez egy igazi szuperszörny, amely minden egyes pillanatban hatalmas erejét és izgalmas vezetési élményét tárja elénk. Ezt a legendás modellt az autóversenyek világában ismerik és tisztelik, és most Ön is vezetheti ezt a rendkívüli gépet.

Lélegzetelállító Teljesítmény

A Nissan GT-R nem hagyja, hogy a vezető unatkozzon. A híres 3.8 literes, V6-os, hatszáz lóerős twin-turbo motorja és hatfokozatú sebességváltója azonnal magával ragadja Önt a kormány mögött. 0-100 km/h sebességre mindössze 2.5 másodperc alatt képes gyorsulni, és a maximális sebessége meghaladhatja a 320 km/h-t is.

Futurisztikus Kinézet és Kényelem

A Nissan GT-R külseje egyszerre hatalmas és sportos, a karakteres hűtőrács és a dinamikus vonalvezetés mellett. Az autó belső tere is olyan, mintha egy űrhajóba lépett volna. A kiváló minőségű anyagok, a kifinomult műszerek és a prémium kényelem azonnal érzékelteti, hogy itt valami különleges történik.

Felejthetetlen Vezetési Élmény

Az autó vázának merevsége és a kiváló futóművének köszönhetően a Nissan GT-R rendkívül stabil és precíz vezetési élményt kínál. A kanyarokban való teljesítménye és tapadása rendkívüli, és minden egyes pillanatban érezheti, hogy egy igazi szuperautót vezet.

Az Élményautók Paradicsomában A Nissan GT-R Vár Önre!

Ha a Nissan GT-R-re vágyik, hogy átélhesse az autózás abszolút csúcsát, akkor jó helyen jár. Az Élményautók Paradicsomában számos változatot kínálunk az Ön számára, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet. Válassza ki az Ön számára legvonzóbb opciót, és szerezze be álmai autóját még ma!

 

Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Körök száma

2 kör, 3 kör, 4 kör, 5 kör, 6 kör, 7 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör