Lamborghini Huracan – Pachfurth

78 990 Ft135 990 Ft

Örömmel mutatjuk be Önnek a luxus és sebesség mesterművét, a Lamborghini Huracán-t, amely a lenyűgöző zöld színével egy igazi műalkotásnak számít az autózás világában.

 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Örömmel mutatjuk be Önnek a luxus és sebesség mesterművét, a Lamborghini Huracán-t, amely a lenyűgöző zöld színével egy igazi műalkotásnak számít az autózás világában.

Lamborghini Huracán – Zöld Szörny

A Lamborghini Huracán nem csupán egy autó; ez egy stílus és sebesség szimbóluma. A Huracán a Lamborghini hagyományait követve kínálja a luxust és a teljesítményt, de most egy igazi különlegességként zöld színben ragyog.

Lélegzetelállító Külső Megjelenés

A zöld Lamborghini Huracán azonnal magával ragadja szemet és szívet. A kivételes zöld árnyalat a kifinomult karosszéria és a sportos vonalvezetés mellett emeli ki az autót a tömegből. Az agresszív előtéri dizájn, az aerodinamikus formák és az ikonikus Lambo stílus mind azt üzeni, hogy ez az autó készen áll a versenyzésre.

Hatalmas Motor és Sebesség

A Lamborghini Huracán motorja egy művészeti alkotás. A 5.2 literes V10-es motor 610 lóerőt szabadít fel, és 0-100 km/h sebességre mindössze 3.2 másodperc alatt képes gyorsulni. A tökéletesen beállított futómű és a villámgyors váltó a sebesség és teljesítmény irányítását teszi lehetővé.

Egyedi és Luxus Beltér

Az autó belseje sem marad el a luxustól. A zöld Lamborghini Huracán belső terében a kifinomult bőr és kárpitok, az elegáns kivitelű műszerek és a prémium minőségű anyagok találkoznak. Az autó vezetőjét és utasait egyaránt kényezteti és lenyűgözi.

Az Élményautók Paradicsomában A Lamborghini Huracán Vár Önre!

Ha a Lamborghini Huracán-ban való vezetés és az autózás luxusának átélése érdekli Önt, akkor itt az ideje, hogy megszerezze ezt a zöld szépséget. Az Élményautók Paradicsomában kínálunk különböző konfigurációkat, hogy megtalálja az Ön számára tökéleteset.

További információk

Körök száma

3 kör, 5 kör, 6 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör