GYIK – Gyakran ismételt kérdések

Mikor kapom meg a névre szóló vouchert, ha átutalással fizetek?

Az átutalás Magyarországon már csupán másodperceket vesz igénybe, azonban 2-3 munkanappal érdemes számolni, mire munkatársaink lekönyvelik a beérkezett összegeket. Átutalásos fizetés esetén a kuponok ez után kerülnek kiküldésre. Amennyiben rövid időn belül lenne szükség az utalványra, javasolt a bankkártyás fizetést választani. Magyarországon elfogadott szolgáltatóval szerződünk, amely a bankkártyás tranzakciókat bonyolítja. Kártya adatokat nem tárolunk, külső szolgáltatón keresztül történik a tranzakció.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglaló oldalon meg tudja nézni, a választott autóra jelenleg milyen aktuális időpontokra lehet foglalni. A foglalási szándék önmagában nem minősül foglalásnak, minden esetben meg kell várni, amíg kollégánk visszaigazolja emailben a pontos időpontot!

Vásárlási utalvány érvényessége

A vásárlási utalványt 3 hónapon belül van lehetőség felhasználni. Az utalvány felhasználása esetén kapja meg a végleges utalványt a választott autóval és pályával, melyre természetesen már teljes szezon alatt beváltható érvényesség vonatkozik.

Meddig érvényes az utalvány?

Vezetésre alkalmas pályával és időjárással jellemzően tavasztól-őszig lehet számolni. Minden évben tavasztól nyitunk foglalható napokat ősz végéig, ameddig az időjárás engedi.

Mikor kapom meg vásárlás után a vouchert?

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció végén azonnal, átutalásos fizetési mód választása esetén az összeg beérkezése és lekönyvelése után (1-2 munkanap).

Minden esetben PDF formátumban, A4 méretben, emailben küldjük a névre szóló utalványt. Természetesen elvesztés esetén bármikor le lehet tölteni, melyet újra ki lehet nyomtatni. Postán nem küldünk utalványt!

Autós utalvány beváltása – Élményvezetés

Minden év februárjában kezdjük közzétenni az időpontokat, melyre a voucherrel lehet online jelentkezni az alábbi felületen: https://extremautosport.hu/idopont-foglalas/
A szezon tavasztól őszig tart, így egész évben folyamatosan lesznek foglalható időpontok. Viszont érdemes időben megfelelő alkalmat keresni, mivel az év második felében a nyár végén már gyakran kevésbé kedvező az időjárás a vezetéshez.