Pályák

A pálya 1050 méter hosszú, a legkeskenyebb része 8, a legszélesebb 16 méter. Budapesttől 20 percre az M5 autópálya Inárcsi lehajtóján keresztül megközelíthető.

Magyarországtól 35km-re található Pachfurt Driving Camp vezetéstechnikai centrum Ausztriában, Pachfurt mellett.
Az A4 autópályán megközelíthető, alig fél óra alatt a határtó.

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A komplexum gyakorlatilag az autópálya mellett fekszik – a lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet. A versenypálya teljes hossza 2750m – ebből a célegyenes 330 m. A célegyenesben elérhető legnagyobb sebesség megközelítőleg 180 km/h. A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, – átlagosan – 10 méterre csökken.

A pályát a Hungaroringet is tervező Gulácsi Ferenc[1] tervezte, hossza 4,115 km, 16 kanyar található rajta, ebből hat jobb és tíz bal kanyar. Szélessége 12-15 méter közötti, 48 garázs és három különálló, de összeköthető paddock található egymás mellett. 10 000 állandó ülőhellyel rendelkezik, de ideiglenes lelátók felállításával 120 000 ülőhelyesre bővíthető a nézők számára.

A Balaton-parki vezetési alkalmaink egy VIP Track Day keretein belül kerülnek megrendezésre. Ezen a napon VIP ügyfelek vesznek velünk együtt részt, akik hasonlóan exkluzív autókkal lépnek fel a versenypályára. Ez további előnyt jelent a kedves ügyfeleink számára, mivel nem lesz egyszerre sok résztvevő az aszfaltcsíkon.