Ferrari 296 GTB – Pachfurth

78 990 Ft135 990 Ft

A FERRARI 296 GTB egy igazi vadállat. A gázpedál legkisebb érintésére azonnali száguldásba kezd. Hangja már alapjáraton is magával ragadó, amit a fordulat emelésével egészen a pusztító ordításig tolhatunk. Gyönyörű és megunhatatlan. 830 Le Hibrid

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Itt sebesség, az izgalom és az autósport iránti szenvedély találkozik! Egy különleges élményvezetésre hívjuk Önt, amely során bemutatjuk a Ferrari 296 GTB-t, az autóipar csúcsának egyik ragyogó gyöngyszemét.

Képzelje el, hogy a pályán áll, és a szemei előtt ott ragyog egy gyönyörű piros Ferrari 296 GTB, amelynek dinamikus és elegáns vonalai azonnal megragadják a figyelmét. Az autó színe és stílusa az autóversenyzés ikonikus szimbólumát hordozza magában, és amint az ülésbe csúszik, tudni fogja, hogy az autentikus autósport élményében részesül.

A Ferrari 296 GTB nem csak a megjelenésében gyönyörű, hanem a teljesítményében is lenyűgöző. Egy 3.0 literes V6 motor és elektromos motor kombinációjával rendelkezik, amely összesen több mint 830 lóerős teljesítményt nyújt. Az autó képes 2,9 másodperc alatt 0-ról 100 km/h sebességre gyorsulni, és a végsebessége meghaladja a 330 km/h-t. Minden mozdulatában érezhető a Ferrarikra jellemző kiváló mérnöki precizitás és teljesítmény.

Az élményvezetés során az Extrém Autósport szakértői instruktorai segítenek Önnek megismerni az autó minden kihívását és képességét. Önnek lehetősége lesz a kanyarokba vetni magát, a száguldás élményét élvezni és megismerni a Ferrari 296 GTB hihetetlen vezetési tulajdonságait.

Ezen az élményvezetésen részt venni egy igazi álom valóra váltása, amelyet csak a legkiválóbb autók szerelmesei érthetnek meg. Az Extrém Autósport és a Ferrari 296 GTB együttesen egy olyan élményt kínál, amelyet soha nem fog elfelejteni.

Tehát ne habozzon, vásároljon egy élményvezetést a Ferrari 296 GTB-vel! Élje át a sebesség és az autósport varázsát velünk, és hagyja, hogy az autó és a pálya közötti szinergia magával ragadja Önt. Várjuk Önt az Extrém Autósportnál, hogy együtt élhessük át ezt a felejthetetlen élményt!

További információk

Körök száma

3 kör, 5 kör, 6 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör