Speedcar GT – Kakucsring

19 990 Ft59 990 Ft

Az autós élmények széles skálájából választhatsz, akár a versenypálya vezetés, akár a vezetéstechnikai tréning érdekel, nálunk mindent megtalálsz.

 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az autós élmények széles skálájából választhatsz, akár a versenypálya vezetés, akár a vezetéstechnikai tréning érdekel, nálunk mindent megtalálsz.

A SuperCar GT élményvezetés kiváló ajándék lehet szeretteid vagy barátaid számára, hiszen egy életre szóló vezetési élményt nyújt. Vezetési ajándékot keresel? Akkor itt a helyed! Sportautó bérlés helyett inkább élj át egy valódi sportautóvezetést professzionális oktatóink segítségével, és adj át egy emlékezetes élmény ajándékot.

Üdvözöljük az élményautózás csúcsát képviselő Speedcar GT világában! Itt a sebesség és az izgalom az otthona, ahol minden egy helyen megtalálható az autózási szenvedélyéhez, amire csak vágyhat.

A Speedcar GT egy olyan gép, amely elvarázsolja a versenyzés szerelmeseit. Ez az autó nemcsak gyors, de művészi tervezésű is. A karosszéria lenyűgöző vonalakkal és aerodinamikai tökéletességgel büszkélkedik, és már a távolból is lenyűgöző látványt nyújt.

A Speedcar GT motorja egy mérnöki mestermű, amely hatalmas teljesítményt kínál. Azonnal megtapasztalhatjuk, ahogy az autó reagál a gázra taposásra, és ahogy a sebesség szélsebesen nő. Az autó kormánya mögött ülve valódi vezetési élményben lehet részünk, miközben minden kanyarban és egyenes szakaszon bebizonyítja erejét.

További információk

Körök száma

2 kör, 3 kör, 4 kör, 5 kör, 6 kör, 7 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör