Porsche 911 – Kakucs-Ring

29 990 Ft79 990 Ft

Ezen az oldalon bemutatjuk Önnek az egyik legkülönlegesebb élményvezetési csomagot, amely az autóversenyzés és a luxus autók rajongóinak készült – a Porsche 911 Élményvezetést.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ezen az oldalon bemutatjuk Önnek az egyik legkülönlegesebb élményvezetési csomagot, amely az autóversenyzés és a luxus autók rajongóinak készült – a Porsche 911 Élményvezetést.

A Porsche 911, márka hűségének és mérnöki tökéletességének megtestesítője, egy igazi autós legendává vált az évek során. A kifinomult stílus és a kifinomult vonalvezetés már önmagában lenyűgöző, de az igazi varázsa az autó motorjában rejtőzik. A Porsche 911 lüktető szívét egy hathengeres motor hajtja, amely minden pillanatban hatalmas erőt ad le. A 450 lóerővel rendelkező motor képes 0-ról 100 km/h sebességre mindössze 3,5 másodperc alatt gyorsulni, és a végsebessége meghaladja a 300 km/h-t. Ez az autó a sebesség és a precizitás mesteri ötvözete, amely minden vezetési élményt feledhetetlenné tesz.

Az Extrém Autósportnál lehetősége van arra, hogy az autóversenyzés lenyűgöző világába lépjen be a Porsche 911 Élményvezetés során. Tapasztalt instruktoraink segítségével az autó kormánya mögé ülhet, és megtapasztalhatja a Porsche legendás vezetési élményét. Kanyarodjon a pályán, gyorsuljon fel az egyenes szakaszokon, és élvezze a sebesség erejét ezen autóval, amely az autósport történetének egyik csúcsa.

A Porsche 911 Élményvezetés nem csak egy autóvezetés, hanem egy életre szóló kaland. A Porsche rajongók és az autósport szerelmesei egyaránt imádni fogják ezt az élményt, amelyet csak az Extrém Autósportnál találhatnak meg. Válassza az Porsche 911 Élményvezetést, és élje át a sebesség és az izgalom lenyűgöző világát velünk! Ne habozzon tovább, és készüljön fel egy felejthetetlen autós élményre, ahol a Porsche 911 vezetése révén valódi autóversenyzővé válhat!

További információk

Körök száma

3 kör, 5 kör, 6 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör