Aston Martin DB11 – Kakucsring

29 990 Ft79 990 Ft

Az Aston Martin DB11 nem csupán egy autó, hanem egy műalkotás az úttesten. A karosszéria elegáns és sportos, precízen kidolgozott vonalaival és harmonikus formáival megérinti az esztétikát. Az autó úgy terpeszkedik az úton, mint a ragadozó állat, készen arra, hogy a vezető irányítása alatt kibontakoztassa erejét.

A DB11 motorterében egy kifinomult V12-es erőforrás rejtőzik, mely akár 700 lóerős teljesítményt képes kifejteni. A gyorsulás erőteljes, és a váltások pontosak és szinte tapinthatóak, amikor a vezető beleveti magát az élményvezetésbe. A DB11 rendkívüli rugalmassággal és dinamizmussal reagál minden vezetői parancsra, így minden pillanatban az irányításod alatt áll.

Az autó beltere egy luxuskoktél, amely a kiváló minőségű anyagokból és a legújabb technológiákból ötvöződik. A kényelmes bőrülések, az intuitív vezérlőfelületek és a fejlett infotainment rendszer mind azt a célt szolgálják, hogy a vezető teljes mértékben élvezhesse az élményvezetést.

Az Aston Martin DB11 nem csak egy autó, hanem egy stílusikon, amely minden egyes kilométeren át felejthetetlen élményeket kínál. Ha az autósport világában a luxus és a sebesség tökéletes kombinációját keresed, az Aston Martin DB11 az, amit keresel. Vedd át a vezérlést, és engedd szabadjára az aszfalton rejlő lehetőségeket!

Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Körök száma

2 kör, 3 kör, 4 kör, 5 kör, 6 kör, 7 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör