Ford Mustang GT500 – Kakucsring

29 990 Ft79 990 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ez a gép nemcsak a külsőjében kápráztat el, hanem a motorja is minden várakozást felülmúl. A Ford Mustang GT500 V8-as motorral van felszerelve, ami magában is hatalmas teljesítményt kínál. De ennél is többet kínál: Stage 1 tuninggal ellátva, ez az autó elképesztő 800 lóerőt szabadít szabadjára. Az ilyen teljesítmény kombinálva a modern futóművel és vezetési technológiával azt eredményezi, hogy ez az autó az egyik legizgalmasabb élményvezetési élményt nyújtja.

Amikor belépsz az autóba, azonnal érzed, hogy egy igazi erőgépben ülsz. A kormány mögött ülve a vezetés nemcsak feladat, hanem igazi élvezet. Az autó erőteljes gyorsulása és precíz irányíthatósága az utakon a kanyarokban szinte repülővé teszik.

Ez a Ford Mustang GT500 azoknak szól, akik nem elégszenek meg a hétköznapi vezetéssel és egy valódi vezetési kalandra vágynak. Ha te is részese szeretnél lenni ennek a páratlan élménynek, ne habozz, és foglalj egy élményvezetést! Itt az ideje, hogy megtapasztald a sebesség és az erő tökéletes harmóniáját egy gyönyörű autóban.

További információk

Körök száma

2 kör, 3 kör, 4 kör, 5 kör, 6 kör, 7 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör