Nissan GT-R – Utcai vezetés – 17km

39 900 Ft

Örömmel mutatjuk be legújabb ajánlatunkat: az utcai élményvezetést a legendás Nissan GT-R autóval.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Örömmel mutatjuk be legújabb ajánlatunkat: az utcai élményvezetést a legendás Nissan GT-R autóval.

A Nissan GT-R egy valóságos vezetési bestia, amely kifejezetten arra tervezve, hogy a vezetőkben hatalmas izgalmakat keltsen. A szemet gyönyörködtető dizájn és a dinamikus vonalvezetés már önmagában lenyűgöző, de a valódi varázsa a motorháztető alatt rejtőzik. A GT-R 3,8 literes V6 biturbó motorja 570 lóerős teljesítményre képes, és egy 6-sebességes automataváltóval van felszerelve, amely villámgyors váltásokat tesz lehetővé. Ez az autó 2,9 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/h sebességre, és a maximális sebessége meghaladja a 320 km/h-t. A Nissan GT-R teljesítménye egyszerűen lenyűgöző, és minden mozdulatában érezhető a versenypályák világának lelkessége.

Az utcai élményvezetés során Ön kapja meg a lehetőséget, hogy a Nissan GT-R kormánya mögé üljön, és érezze meg a sebesség és az erő erejét az utakon. Tapasztalt instruktoraink segítenek Önnek megismerkedni az autóval, és megtanulni kihozni belőle a legjobbat. Lehetősége lesz kanyarodni a szűk utakon, gyorsulni a száguldó egyenletes szakaszokon, és élvezni a vezetés eufóriáját.

Az utcai élményvezetés a Nissan GT-R-rel nem csak egy autóvezetés, hanem egy életre szóló élmény. Az Extrém Autósportnál azt hisszük, hogy mindenki megérdemli az adrenalint és az izgalmat, amit egy ilyen autó nyújthat. Ne habozzon tovább, válassza az utcai élményvezetést a Nissan GT-R-rel, és élje át a sebesség és az autóversenyzés magával ragadó világát velünk! Legyen részese ennek a felejthetetlen kalandnak, és érezze meg a Nissan GT-R erejét és szépségét az utakon!

További információk

Táv

17 km