Ford Mustang Shelby GT500 – Utcai vezetés – 17km

59 990 Ft

Készülj fel egy lélegzetelállító kalandra, ahol a sebesség és a teljesítmény találkozik! Most exkluzív lehetőséget kínálunk neked, hogy egy Ford Mustang Shelby GT500 volánja mögött tapasztalhasd meg a vezetés igazi örömét. Válaszd ki a számodra tökéletes távot – 17 vagy 50 km – és éld át a Ford Mustang Shelby GT500 nyújtotta izgalmakat.

Miért válaszd a Ford Mustang Shelby GT500-at?

  • Brutális teljesítmény: A Ford Mustang Shelby GT500 egy igazi izomautó, amely 760 lóerős V8-as motorjával elképesztő gyorsulást és sebességet biztosít. Minden gázadáskor érezheted az erőt, amely egyenesen a versenypályáról származik.
  • Ikonikus dizájn: A Shelby GT500 a klasszikus amerikai autógyártás szimbóluma, amely ötvözi a modern technológiát és a hagyományos izomautó megjelenést. Már a puszta látványa is felgyorsítja a szívverést.
  • Fejlett technológia: Az autóban található legújabb technológiai megoldások garantálják a biztonságos és élvezetes vezetést. Az adaptív futómű, a fejlett fékrendszer és a precíziós kormányzás mind hozzájárulnak a tökéletes élményhez.
Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Táv

50 km, 17km