BMW E36- Kakucsring

14 990 Ft51 990 Ft

Egy olyan különleges autóval ismerkedhetünk meg, amely nem csak a versenypályákon, hanem a szórakoztató világban is nagy hírnévre tett szert – a BMW E36.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Egy olyan különleges autóval ismerkedhetünk meg, amely nem csak a versenypályákon, hanem a szórakoztató világban is nagy hírnévre tett szert – a BMW E36.

A BMW E36, egy igazi klasszikus autó, amely a maga idejében forradalmasította az autóipart és ma is az autórajongók kedvence maradt. Talán ismerős lehet Önnek a “A Mi kis falunk” című filmsorozatból, ahol az E36 szerepe ismerősen csilloghat a képernyőn. Ez az autó egyszerre kínál stílust, teljesítményt és karaktert.

Az E36 egy gyönyörűen megtervezett autó, amelynek vonalai még ma is időtlen eleganciát sugároznak. A BMW jellegzetes hűtőrácsa és izmos formái valóban felejthetetlenné teszik. Az autó kezelhetősége és kiegyensúlyozott futóműve révén a BMW E36 a versenypályákon is megállja a helyét, és a vezetők számára valódi örömforrást jelent.

Az Extrém Autósportnál lehetősége van átvenni a vezetői szerepet ebben az ikonikus autóban. Tapasztalt instruktoraink segítségével belekóstolhat a BMW E36 teljesítményébe és érezheti a kormány mögött rejlő erejét. Kanyarodjon a pálya szélén, gyorsuljon fel az egyenletes szakaszokon, és élvezze a sebesség izgalmas világát az E36 kormánya mögött.

Az E36 nem csak egy autó, hanem egy emlék is. Az Extrém Autósportnál újraélesztheti ezt az emléket, és megtapasztalhatja az autósport magával ragadó varázsát egy olyan autóval, amely generációkat szólított meg. Csak egy lépés választja el Önt attól, hogy részese legyen ennek a felejthetetlen élménynek.

Tehát ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, és szervezze meg BMW E36 élményvezetését az Extrém Autósportnál! Tapasztalja meg a sebesség és az autóversenyzés magával ragadó világát, és élje át az E36 kormánya mögött a vezetés valódi örömét!

További információk

Körök száma

3 kör, 5 kör, 6 kör, 8 kör, 10 kör, 12 kör