Porsche 911

VEZESSEN PORSCHE 911 AUTÓT VERSENYPÁLYÁN

 Ezen az oldalonbemutatjuk Önnek az egyik legkülönlegesebb élményvezetési csomagot, amely az autóversenyzés és a luxus autók rajongóinak készült – a Porsche 911 Élményvezetést.

A Porsche 911, márka hűségének és mérnöki tökéletességének megtestesítője, egy igazi autós legendává vált az évek során. A kifinomult stílus és a kifinomult vonalvezetés már önmagában lenyűgöző, de az igazi varázsa az autó motorjában rejtőzik. A Porsche 911 lüktető szívét egy hathengeres motor hajtja, amely minden pillanatban hatalmas erőt ad le. A 450 lóerővel rendelkező motor képes 0-ról 100 km/h sebességre mindössze 3,5 másodperc alatt gyorsulni, és a végsebessége meghaladja a 300 km/h-t. Ez az autó a sebesség és a precizitás mesteri ötvözete, amely minden vezetési élményt feledhetetlenné tesz.

Az Extrém Autósportnál lehetősége van arra, hogy az autóversenyzés lenyűgöző világába lépjen be a Porsche 911 Élményvezetés során. Tapasztalt instruktoraink segítségével az autó kormánya mögé ülhet, és megtapasztalhatja a Porsche legendás vezetési élményét. Kanyarodjon a pályán, gyorsuljon fel az egyenes szakaszokon, és élvezze a sebesség erejét ezen autóval, amely az autósport történetének egyik csúcsa.

A Porsche 911 Élményvezetés nem csak egy autóvezetés, hanem egy életre szóló kaland. A Porsche rajongók és az autósport szerelmesei egyaránt imádni fogják ezt az élményt, amelyet csak az Extrém Autósportnál találhatnak meg. Válassza az Porsche 911 Élményvezetést, és élje át a sebesség és az izgalom lenyűgöző világát velünk! Ne habozzon tovább, és készüljön fel egy felejthetetlen autós élményre, ahol a Porsche 911 vezetése révén valódi autóversenyzővé válhat!

bevezető áron!

PORSCHE 911

PORSCHE 911

3 kör – 44.990 Ft helyett 24.990 Ft
5 kör – 54.990 Ft helyett 34.990 Ft
6 kör – 59.990 Ft helyett 39.990 Ft
8 kör – 69.990 Ft helyett 49.990 Ft
10 kör – 84.990 Ft helyett 59.990 Ft
12 kör – 99.990 Ft helyett 69.990 Ft

PORSCHE 911

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válassza az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.