Tesla S Plaid gyorsulás – Kakucsring

15 000 Ft

Próbáld ki a Tesla S Plaid elképesztő gyorsulását most 15.000 Ft-ért!

Készen állsz egy felejthetetlen élményre? Teszteld a Tesla S Plaid lenyűgöző teljesítményét, és éld át, milyen érzés egy 1020 lóerős autó volánja mögött ülni! Ez az egyedülálló élményautózás három fő számára kínálja a lehetőséget, hogy közösen élvezzétek az elektromos autók csúcsteljesítményét.

A Tesla S Plaid nemcsak egy autó, hanem egy élmény! Ez a jármű elképesztő gyorsulási képességgel rendelkezik: 0-ról 100 km/h-ra mindössze 2,1 másodperc alatt! Azonnal érezni fogod a padlóba préselő erőt, ahogy az autó gyorsul. Ez a lenyűgöző sebesség olyan érzést nyújt, mintha egy rakétában ülnél.

Mire számíthatsz?

  • Elképesztő gyorsulás: A 1020 lóerős motor azonnal reagál, és lenyűgöző gyorsulást biztosít, amitől biztosan leesik az állad.
  • Stabil úttartás: A Tesla S Plaid fejlett tapadási technológiája biztosítja, hogy a jármű szilárdan az úton maradjon, még a legextrémebb gyorsulás mellett is.
  • Felejthetetlen élmény: Hárman együtt élhetitek át ezt az izgalmat, így a barátaiddal vagy a családoddal közösen osztozhattok a kalandban.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Foglald le a helyed, és tapasztald meg a Tesla S Plaid lenyűgöző teljesítményét egy izgalmas élményautózás keretében. Lépj be az elektromos autók jövőjébe, és érezd, milyen egy igazi gyorsulási élmény!

Elfogyott

Kategória: