Izomautók Extra Csomag

Adja ajándékba az amerikai álom triót

Amerikai autót vezetni sokak álma. Most extrém különleges ajándéknak egy csomagban ajándékba adható az igazi izomautós élmény. Több száz lóerő egy alkalomra, fantasztikusan dübörgő motorhangok. Minden ami egy régi álmot valóra válthat most elérhető. Válassza ki a csomagot és tegye igazán felejthetetlenné a napot az ünnepelt számára.

Corvette + Mustang + Dodge

Corvette + Mustang + Dodge Élményvezetés Ajándékcsomag árak

3+3+3 kör – 119.980 Ft teljes ár helyett: 59.990 Ft
5+5+5 kör – 159.980 Ft teljes ár helyett: 79.990 Ft
6+6+6 kör – 179.980 Ft teljes ár helyett: 89.990 Ft
8+8+8 kör – 229.980 Ft teljes ár helyett: 114.990 Ft

2+2+2 kör – 99.900 Ft
3+3+3 kör – 119.900 Ft
4+4+4 kör – 149.900 Ft

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válassza az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.