mclaren-gt

VEZESSEN MCLAREN GT-T VERSENYPÁLYÁN

A McLaren GT az elegancia és a teljesítmény tökéletes összhangját képviseli, mely ideális választás mindazok számára, akik egy felejthetetlen élményautózásra vágynak.

McLaren GT – Az Extrém Luxus és Teljesítmény Kombinációja
Design és Kényelem
A McLaren GT egyedülálló dizájnnal és kimagasló komforttal rendelkezik. Az áramvonalas, futurisztikus karosszéria és a minőségi anyagokból készült belső tér exkluzív megjelenést kölcsönöznek az autónak. A tágas belső tér és a luxus kialakítás révén a McLaren GT hosszabb utakra is ideális választás, anélkül, hogy a teljesítmény terén kompromisszumot kellene kötnünk.

Teljesítmény és Technológia
A McLaren GT szíve egy 3.8 literes, Twinturbo motor, amely 620 lóerőt és 630 Nm nyomatékot biztosít. Ez az elképesztő erőforrás 3 másodperc alatt gyorsítja az autót 0-ról 100 km/h-ra, így garantálva a lélegzetelállító gyorsulást. A fejlett futómű, a precíz kormányzás és a modern technológiai megoldások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az autó vezetése valódi élmény legyen. 

Innováció és Praktikusság
A McLaren GT nem csak a teljesítmény és a luxus terén nyújt kiemelkedőt, hanem a praktikus megoldásokban is. Az autó nagy csomagtartója és számos tárolórekesze lehetővé teszi, hogy hosszabb utazásokra is kényelmesen elinduljunk. A fejlett infotainment rendszer és a vezetéstámogató technológiák biztosítják, hogy minden pillanatban a maximumot hozhassuk ki az autóból.

Élményautózás a McLaren GT-vel
Tapasztald meg a McLaren GT nyújtotta luxust és teljesítményt egy felejthetetlen élményautózás során. Az autó dinamikus vezetési élménye, a prémium kialakítás és a lenyűgöző technológiai megoldások garantálják, hogy az élményautózás emlékezetes maradjon.

Foglald le most, és válj egy napra a McLaren GT pilótájává, élvezd a luxus és a sebesség páratlan kombinációját!

MCLAREN 650S ÉLMÉNYVEZETÉS ÁRAK

3 kör – 54.990 Ft helyett 39.990 Ft
5 kör – 69.990 Ft helyett 52.990 Ft
6 kör – 74.990 Ft helyett 59.990 Ft
8 kör – 89.990 Ft helyett 69.990 Ft
10 kör – 99.990 Ft helyett 79.990 Ft
12 kör – 114.990 Ft helyett 89.990 Ft

MCLAREN GT GALÉRIA