Formula BMW

VEZESSEN FORMULA BMW VERSENYAUTÓT VERSENYPÁLYÁN

Magyarország legerősebb formula BMW autóját vezetni felejthetetlen élmény. Nagy testvéreihez hasonlóan minden mozdulatra azonnal, késlekedés nélkül reagál. Szekvenciális váltója gyors mintha motorbiciklit vezetne, az ülés mögötti motor minden rezdülését érezni. Kanyarodási képessége az első pillanattól ámulatba ejti a pilótát. Igazi versenyláztól fűtött rakéta ami csak rád vár.

FORMULA BMW

FORMULA BMW ÉLMÉNYVEZETÉS ÁRAK

5 kör – 59.990 Ft helyett 39.990 Ft
6 kör – 66.990 Ft helyett 46.990 Ft
7 kör – 74.990 Ft helyett 52.990 Ft
8 kör – 84.990 Ft helyett 59.990 Ft
10 kör – 99.990 Ft helyett 74.990 Ft

A Formula autó sajátosságai miatt és a balesetek elkerülése érdekében a vezethető körök első két köre felvezető autó mögött történik. Ezen két kör alatt meg lehet ismerni az autó kezelését, a pályát és a megfelelő íveket a megfelelő élmény és biztonság érdekében.
(Tehát pl. 5 kör esetében az első 2 kör felvezetéssel történik.)

Kizárólag a Kakucs ringre vonatkozó információ:

– Magyarországon egyedülálló módon, csak mi tartunk kizárólagos jelleggel formulaautó vezetést,

– A vezetéseinket különválasztottuk a normál szupersportautókkal tartott pályanapjainktól,

– Célunk, hogy ügyfeleink a legnagyobb biztonságban élhessék át a kívánt élményt, a legminőségibb
módon,

– Exkluzív jelleggel csak maximum két formulaautó száguld a pályán – egymástól félkörös eltolással,

– Nincs semmilyen további résztvevő a versenypályán,

– Nem zavarják a vezetést a körülöttünk bátrabban haladó zárt karosszériás luxusautók,

– Ennek a változtatásnak köszönhetően kizártunk rengeteg, az ügyfeleinkre néző veszélyforrást,

-Ügyfeleink a vezetést megelőzően teljeskörű képzésben részesülnek az autó megfelelő és magabiztos használata érdekében, professzionális instruktoraink vezetésével,

– A képzést követően egy tapasztalt kollégánk egy felvezetőautó iránymutatásával ad bejárást a pálya rejtelmeibe két teljes körön keresztül- bemutatja az ideális íveket, a kigyorsítási pontokat és az optimális féktávokat, hogy a szabad vezetés alatt már felkészülten élvezhessék ki a versenyautó adta lehetőségeket,

– Fontos kihangsúlyozni, hogy formaautóink belső mérete korlátolt és véges. Nagyritkán, de elő szokott fordulni, hogy ügyfeleink nem férnek el a szűk karosszériában, vagy egyes esetben nem érik el a pedálokat. Amennyiben a testi adottságok miatt a forma autós vezetés nem tud megvalósulni, a helyszínen aznap automatikus jelleggel biztosítunk egy szupersport autóval történő élményvezetést.

3 kör – 79.800 Ft helyett 49.900 Ft
5 kör – 99.800 Ft helyett 59.900 Ft
8 kör – 159.800 Ft helyett 89.900 Ft
10 kör – 199.800 Ft helyett 109.900 Ft 

FORMULA BMW GALÉRIA

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válassza az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.