BMW E46 Drift taxi

UTAZZ BMW E46 DRIFT VERSENYAUTÓBAN VERSENYPÁLYÁN

300 lóerő elég ahhoz, hogy a hátsó kerekek tapadás helyett füstöljenek végig a kanyarban miközben üvölt a motor. Ebben az autóban egy profi pilóta mellett most átélheted hogy milyen is elveszíteni a tapadást és a határon autózni. A japán őrület, a “driftelés” olyan adrenalinbomba, ami azonnal rabul ejt. Sehol máshol nem tapasztalható meg ez a fajta intenzív és felejthetetlen élmény.

BMW E46 DRIFT

BMW E46 DRIFT TAXI ÁRAK

3 kör – 49.800 Ft helyett 24.900 Ft
5 kör – 65.800 Ft helyett 32.900 Ft
6 kör – 75.800 Ft helyett 37.900 Ft
8 kör – 85.800 Ft helyett 42.900 Ft
10 kör – 99.800 Ft helyett 49.900 Ft
12 kör – 109.800 ft helyett 54.900 Ft

BMW E46 DRIFT GALÉRIA

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válaszd az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.