Mustang + Dodge izomautók

Adja ajándékba az amerikai erő érzését

Egy Mustang Eleanort vagy egy Dodge Challengert önmagában is hatalmas élmény kipróbálni. Ebben a csomagban most mindkét élmény megtapasztalható egy napon, amitől az ajándékozott joggal érzi magát a fellegekben, hiszen azt sem tudja majd melyik autóba üljön be először. Az élmény garantáltan felejthetetlen, és örök emlék marad bárki számára.

Mustang + Dodge

Mustang + Dodge Élményvezetés Ajándékcsomag árak

3+3 kör – 79.990 Ft teljes ár helyett: 39.990 Ft
5+5 kör – 109.980 Ft teljes ár helyett: 54.990 Ft
6+6 kör – 129.980 Ft teljes ár helyett: 64.990 Ft
8+8 kör – 159.980 Ft teljes ár helyett: 79.990 Ft

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válassza az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.