Mitsubishi Evo VII

VEZESSEN MITSUBISHI EVO VII RALLY VERSENYAUTÓT VERSENYPÁLYÁN

Ez az autótípus a magyarországi autocross igazi bajnoka. Több egymást követő évben is aranyérmet nyert.   Kevesebb mint 3,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100km/h-ra, és a kanyarokban  hihetetlen tempóra képes.  Összkerékhajtása, hatalmas turbója olyan vezetési élményt kínálnak, amit ezidáig csak versenyzők tapasztalhattak meg. Most Önön a sor hogy ezt átélje.

MITSUBISHI EVO VII RALLY

MITSUBISHI EVO VII RALLY ÉLMÉNYVEZETÉS ÁRAK

3 kör – 49.800 Ft helyett 24.900 Ft
5 kör – 67.800 Ft helyett 33.900 Ft
6 kör – 75.800 Ft helyett 37.900 Ft
8 kör – 85.800 Ft helyett 42.900 Ft
10 kör – 109.800 Ft helyett 54.900 Ft
12 kör – 119.800 Ft helyett 59.900 Ft

MITSUBISHI EVO VII RALLY GALÉRIA

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válassza az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.