Lexus LC500

Lexus LC500 vezetés VERSENYPÁLYÁN

Az új LC luxuskupé megalkotásakor semmit nem bíztak a véletlenre. A gyönyörű idomok alatt rejtőző technológia és műszaki tartalom terén sem voltak hajlandók kompromisszumot kötni. Ez az autó arra született, hogy minden elvárást túlszárnyalva izgalmas, új korszakot nyisson a Lexus történetében.

Itt az autózási szenvedély és a luxus találkozik, és minden egy helyen megtalálható az élményautózáshoz, amire csak vágyhat.

A Lexus LC500 egy valódi műalkotás, amely eleganciát és teljesítményt ötvöz egy olyan módon, amit csak a Lexus tud. A karosszéria kifinomult vonalakkal és letisztult designnal büszkélkedik, amely azonnal magára vonja a tekinteteket, és azt üzeni, hogy itt az igazi élményautó. Az LC500 belső tere is magával ragadó: a prémium anyagok és a kiváló minőségű kialakítás a luxust sugározza minden részletében.

A Lexus LC500 motorja az erő és a dinamizmus szinonimája. Az V8-as motor döbbenetes teljesítményt nyújt, és a gázra taposás pillanatában érezhetjük a robaját és a sebességét. Az autó precíz vezetési élményt kínál, és minden kanyarban megmutatja valódi erejét. Az LC500 egy igazi teljesítményautó, amely a vezető és az utasok számára is felejthetetlen élményt nyújt.

LEXUS LC500

LEXUS LC500 ÉLMÉNYVEZETÉS ÁRAK

3 kör – 34.990 Ft helyett 19.990 Ft
5 kör – 44.990 Ft helyett 27.990 Ft
6 kör – 49.990 Ft helyett 32.990 Ft
8 kör – 59.990 Ft helyett 41.990 Ft
10 kör – 69.990 Ft helyett 49.990 Ft
12 kör – 79.990 Ft helyett 59.990 Ft

LEXUS LC500 GALÉRIA

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válassza az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.