Drift Taxi

Legyen utasa egy drift taxinak!

Nissan 200sx s13 
1jz gte vvti motor ~350hp 480Nm
2500ccm turbo sor6  @1.4bar
OriginLabo üvegszálas karosszéria
Homológ bukócső
Sparco homológ ülések, övek 
Tilton racing duplatárcsás verseny kuplung,
bmw getrag váltó, irp shortshifter
Nstyle japán első futómű nagy kormányszöggel
Teljesenen állítható hátsó gl szemes futómű
Extra könnyű verseny felnik Valino verseny abroncsok 
1120kg össz súly
 

DRIFT TAXI

DRIFT TAXIZÁS ÁRAK

3 kör – 20.000 Ft
5 kör – 30.000 Ft

DRIFT TAXI GALÉRIA

A LEGNAGYSZERŰBB AUTÓS ÉLMÉNY

Miért válassza az Extrémautósport-ot, a legjobb helyet az élményvezetéshez?

Minden igényt kielégítő autópark

Ferrari? Ford Mustang? Drift autó? Rally Subaru? Formula autó? Nálunk minden igényét kielégítheti ami az autózás területén megtalálható. A választás az Öné, mi biztosítjuk a profi és hozzáértő instruktorokat, segítségükkel a legtöbbet kihozhatja magából és a járműből, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

A leggyorsabb és legjobb versenypályák

Egyedülállóan változatos pályáinkon a legkülönbözőbb élmények várnak Önre. Nagy sebességű száguldás és kanyarok biztonságos bukóterekkel, technikás vezetést kívánó de mégis gyors versenypálya, vagy akár rövid, kezdőknek is tökéletesen megfelelő élménypálya. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Az első számú vezetési élmény

2014-ben elsőként egy valódi verseny Ferrarival kínáltunk élményt a száguldani vágyóknak Európa egyik híres versenypályáján a Hungaroringen. Kibővült autóparkkal és a rengeteg megszerzett tapasztalattal azóta is az elsők vagyunk élményautózásban. Ma már 3 helyszín közül is választhatnak az élményszerzők.

Többezer elégedett ügyfél

Valódi versenyekben is bizonyított pilótáink és hozzáértő instruktoraink rendezvényeinken felejthetetlen élményeket kínálnak az autózás terén. A különleges élményeket kínáló szolgáltatások területén Magyarországon kiemelkedő helyen vagyunk, több ezer ember álma vált valóra már általunk.